Візи в Болгарію. Оформлення віз у Болгарії

+380 677 71 50 62
Візи в Болгарію. Оформлення віз у Болгарії
візи в болгаріюЗалежно від мети поїздки в Болгарію і тривалості перебування в країні, існує кілька видів і типів віз.
 
Залежно від мети поїздки в Болгарію, існує кілька типів віз:
  • організований туризм;
  • неорганізований туризм;
  • транзит;
  • приватний візит;
  • власники нерухомості;
  • бізнес поїздка (вкл. власники болгарських фірм);
  • службова поїздка;
  • культура, спорт, навчання.
 
Типи віз залежно від тривалості перебування:
  • Короткострокова віза (віза С) - віза для в'їзду на територію Болгарії з терміном перебування до 90 днів (туристична віза).
  • Віза тривалого перебування (віза D) - віза на одне або кілька відвідувань. Безперервне перебування або сумарний час перебування не може перевищувати 180 днів протягом 1 року з дня першого в'їзду.
 
Найбільш популярною вважається туристична віза. . Віза оформляється в посольстві Болгарії в Києві, в Генеральному консульстві в Одесі, у візових центрах у містах: Київ, Харків, Львів, Дніпропетровськ, Одеса, Луцьк, Івано-Франківськ, а також з мінімальним пакетом документів можете оформити візи в нашому київському офісі. При особистій подачі на отримання туристичної візи необхідно подати такі документи:
1. Закордонний паспорт з терміном дії не менше 3 місяців після закінчення передбачуваної поїздки, а також копія першої сторінки паспорта;
2. Заповнена анкета з наклеєною фотографією, вимоги до фотографій Ви знайдете нижче в статті.
3. Кольорова фотографія 3,5х4,5см (у тому числі на дитину, вписану в паспорт).
4. Страховий поліс на весь період поїздки з сумою покриття не менше 30000 євро;
5. Підтвердження броні готелю (факсимільна копія / електронне бронювання). У підтвердженні повинні бути прописані всі хто виїжджає поіменно, терміни перебування, а також реквізити готелю. Також необхідно, щоб в запрошенні підтверджувався факт оплати готелю заявником.
6. Авіаквитки (копія), підтвердження бронювання квитків або документи на автомобіль.
7. Довідка з місця роботи на фірмовому бланку з печаткою, зазначенням адреси, робочого телефону, посади та окладу заявника. Пенсіонери мають право надати пенсійне посвідчення замість довідки про доходи.
8. Докази наявності достатніх коштів для здійснення поїздки (довідка про покупку валюти, дорожні чеки або актуальна виписка з банківського рахунку тощо) з розрахунку 50 євро на добу перебування на людину (але не менше 500 євро на весь термін поїздки).
 
Іншим поширеним видом візи є багаторазова віза для власників нерухомості. Право на таку візу мають власники, чиї імена позначені в нотаріальному акті, а також дружини і прямі спадкоємці власників у віці до 18 років (в такому випадку необхідно також надати документи, що підтверджують спорідненість). При першій подачі заяви на візу, власники нерухомості можуть претендувати на річну багаторазову в'їзну візу, яка дозволяє перебувати в країні до 180 днів у році (необхідно надати копію нотаріального акту), при наступних подачах -на дворічну, але лише за наявності акту 16.
 
Якщо нерухомість зареєстрована на фірму, необхідно надати документи, що засвідчують актуальний стан фірми.
 
Сторонні особи також можуть отримати візу на підставі нотаріального акту. Однак віза буде одноразовою і буде видана на термін до 3 місяців. Для цього потрібен нотаріально завірений дозвіл на проживання протягом необхідного терміну (оригінал і копія).
 
Для отримання мультивізи власниками нерухомості необхідно підготувати наступні документи:
1. Заповнена візова анкета (всі графи анкети мають бути заповнені).
2. Закордонний паспорт чинного зразка з терміном дії не менше 3 місяців після закінчення передбачуваної поїздки та копію його першої сторінки.
3. Кольорова фотографія (3,5х4,5см)
4. Поліс медичного страхування, дійсний в країнах Європи на весь термін поїздки. Сума покриття повинна становити не менше 30 000 євро.
5. Авіаквитки (копія) або у разі поїздки - документи на автомобіль (копія свідоцтва про реєстрацію, копія водійських прав, копія Грін карти, маршрут прямування у вільній формі).
6. Копія нотаріального акту про власність
7. Посвідчення про введення в експлуатацію (акт №16) або акт №15.
8. Документи, що підтверджують оплату податків і зборів за попередній рік.
9. Довідка з місця роботи на фірмовому бланку з печаткою та зазначенням адреси організації (тільки для запрошених осіб).
 
banner
banner
banner
banner
banner
Поездка в Болгарию
Скачайте бесплатный каталог
Руководство покупателя
Обратный звонок
Новости